THE MOM AND ME EXPERIENCE

Een unieke en vooral onvergetelijke ervaring

Beleef een onvergetelijke dag samen en neem de meest unieke beelden mee naar huis!

DEZE ACTIE IS GELDIG T.E.M. 14/05/23

Jouw Mom and Me Experience kan ingepland worden t.e.m. augustus 2023.
Dat wil zeggen dat er maar enkele plaatsen beschikbaar zijn!

Boek jouw Empowerment Experience vandaag nog, zodat je kan gebruik maken van deze deal! Maak gebruik van deze credit en gun jezelf en je mama (of oma, of kleindochter…)een ongelofelijke boost en vooral een onvergetelijke herinnering samen!

– BOEKING PRIJS = €250
(voor 2 personen, normaal €460)

– PRINT CREDIT T.W.V. €250 te besteden aan producten.
EARLY BIRD KORTING €100 extra!
Om te besteden aan print producten!
Geldig t.e.m. 22/04/23

(Normale prijs € 710)
Extra persoon bijboeken kan aan €110.

Wil jij de meest onvergetelijke ervaring beleven?

Wat is er inbegrepen in deze Experience?

  • Ontwerpgesprek/Kennismakingsgesprek: Tijdens het ontwerpgesprek gaan we in detail bespreken hoe jullie experience er zal uitzien, kleuren, stoffen, kleding, make-up.
  • Haar & Make up: Jouw op maat gemaakte fotoshoot bevat ook professionele haar-en make-up styling voor 2 personen.
  • Styling: Samen bespreken we jullie garderobe én stemmen we deze af op de verschillende studio sets, hoe kunnen we jullie connectie het beste laten stralen. Tijdens deze Experience zijn er voor elk 3 kledingwissels voorzien.
  • Empowering Fotoshoot: Gedurende 1u gaan we aan de slag in de fotostudio, Het is niet jullie job om fotogeniek te zijn! Ik help jullie er op je best uit te zien en begeleid jullie doorheen alle poses.
  • Reveal en bestelsessie: Selecteer je beelden onmiddellijk na de fotoshoot, tijdens een eigen cinema ervaring!

“Een empowerment experience is een verzameling van magische momenten. Ongelofelijk wat zo’n shoot teweeg brengt. Ik koos voor foto’s met de vier generaties. Zo heb ik blijvende beelden van mama en mij, mama met haar mama & mij en mijn dochter. Ik ben Niki zoooooo dankbaar voor haar werk. De beelden zitten vol emotie en verbinding. Ik geniet nog altijd na als ik ze bekijk en ze schitteren in ieders woonkamer. Zo staan we vaker stil bij hoe dankbaar we zijn voor elkaar. Het leven kan snel voorbij zijn en hopelijk moet het niet gebeuren maar stel dat iemand ziek wordt of iets overkomt, dan wil je echt wel kunnen teruggrijpen naar die momenten van verbinding.”

-Miss K.

Meest gestelde vragen?

  • MET WELK BUDGET MOET IK REKENING HOUDEN? : Je betaald €250 voor deze experience met shoot, haar & make-up styling, en een mooie beleving van intieme momentjes van jullie twee. Dit budget kan je terug gebruiken om printproducten te bestellen na de fotoshoot. Individuele beelden starten vanaf € 250, collecties (foliobox) starten vanaf € 1950. Iedere klant heeft andere noden, van albums tot wandkunst. Gemiddeld besteden klanten €1500 – €5000, wat jij koopt is volledig aan jou. Je kiest enkel de beelden die je graag ziet. Maar geloof me wanneer ik zeg dat je alle beelden zal willen meenemen. Ik geef je graag meer uitleg tijdens jullie kennismakingsgesprek.
  • IS ER EEN MOGELIJKHEID VAN EEN AFBETALINGSPLAN? : ik bied verschillende afbetalingsformules aan, zonder interest, details bespreek ik liever met je tijdens een kennismakingsgesprek. Je kan steeds een factuur ontvangen.
  • IK WEET NIET WAT IK MOET AANDOEN? : Daar moet je niet over stressen, ik begeleid je hier volledig in. Je ontvangt van mij een uitgebreide voorbereidingsgids met tips en tricks. Toch niets om aan te doen? Dan heb ik een volledige cliënt closet voor je klaarstaan met allerlei verschillende stijlen van kleding.
  • KAN IK OOK ALLEEN DIGITALE BESTANDEN ONTVANGEN? : Digitale beelden en prints zijn dezelfde prijs, je ontvangt immers bij elk beeld het bijhorende web-size digitale bestand.
  • HOELANG OP VOORHAND DIEN IK EEN EXPERIENCE IN TE PLANNEN : Ik raad aan om je Experience minstens 1 maand op voorhand in te plannen. Zo ben je zeker van je plaats, maar kunnen we ook in detail alles samen voorbereiden.

Niki neemt jouw onzekerheid om voor de camera te staan snel weg door een gezellige ongedwongen sfeer te creëren waarin je jezelf kan zijn. De shoot zelf is een verwen moment waar ik nog een volledige week van heb lopen stralen en glunderen. Je voelt je op en top vrouw en geniet van de ervaring.

– Miss C.

! Aanbieding geldig tot en met 14 mei 2023. !
(Niet in combinatie met andere acties, eerdere en al geboekte bestellingen).
De Experiences kunnen worden ingepland tot en met augustus 2023.
Plaatsen zijn beperkt! Experiences gaan door in de studio in Bilzen.

Maak gebruik van deze aanbieding om onderstaand contactformulier in te vullen.

Scroll naar boven