The I Am Woman Experience

The I Am Woman Experience

THE I AM WOMAN Experience gaat over het vieren van jouw kracht.

Onze huidige samenleving verteld ons dat rimpels “not done” zijn en moeten verstopt of ingevuld worden. Dat we onze grijze haren zouden moeten verven en ons lichamen zo moeten gevormd worden, zodat ze passen bij het idee van jeugdigheid. Maar we zijn niet zomaar stukjes klei die gevormd kunnen worden om te passen in een one-size-fits-all doos. Jij bent je unieke zelf! En het is tijd dat we uit die gesloten doos komen! Het leven heeft je ervaring en inhoud gegeven, jij bent door verdriet en geluk gegaan, en beiden hebben je geholpen om het fantastische wezen te vormen dat je vandaag bent!

Ik ben al meer dan 5 jaar professioneel fotografe, ik startte deze ervaring omdat als een vrouw in de huidige maatschappij, ik het beu ben om verteld te worden hoe ik er zou moeten uitzien of hoe ik me moet gedragen. Ik heb er mijn missie van gemaakt om vrouwen te helpen terug in hun eigen kracht te gaan staan, de manier waarop ze zichzelf zien te hervormen en het creëren van een onvergetelijke ervaring om te vieren we ze echt zijn.

Waarom dat deze experience en foto’s belangrijk zijn voor elke leeftijd.

Hoewel het mijn grootste missie is om je te empoweren, om je te laten zien hoe fantastisch je bent, om je de ultieme boost van zelfvertrouwen te geven, zodat je dat kan meedragen in je dagdagelijks leven. Is het ook mijn missie om je te laten bestaan in foto’s. Want zeg nu eerlijk, heb jij beelden die je later vol trots aan je kinderen of naaste familieleden kan laten zien, beelden die generaties lang kunnen meegaan, waarop jij zelf later op kan terugkijken en kan nagenieten van jouw reis doorheen het leven. Onze herinneringen blijven helaas niet zo scherp als ze nu zijn. Daarom is het belangrijk om belangrijke momenten vast te leggen, foto’s helpen immers deze herinneringen te bewaren voor volgende generaties.

The I AM WOMAN Experience gaat over zelfliefde en het vieren wie je nu bent.

 Het is nu tijd voor:

  • Jezelf te vieren.
  • Een herinnering te hebben aan hoe prachtig jij bent.
  • Jezelf te zijn.
  • Je geluk vieren.
  • Zelfzeker te zijn in wie je bent.

The I am Woman Experience laat toe om vrouwen van alle leeftijden een kans te geven voor zelfreflectie doormiddel van beauty en fashion fotografie, wat iedere vrouw haar essentie en innerlijke kracht viert. Ongeacht de leeftijd of afkomst.

Wat is er inbegrepen in een I AM WOMAN Experience

Wanneer je deelneemt aan the I AM WOMAN Experience, vier je wie je bent en hoe ver je bent gekomen in het leven. Laat de herinneringen en momenten verder leven in een manier dat onvergetelijk zal zijn voor volgende jaren.
Dit is inbegrepen:

Kennismakingsgesprek

We bespreken in detail hoe jij gefotografeerd wilt worden, en plannen daarop ook jouw styling en kleding.

Styling

Je kan tijdens deze experience gebruik maken van mijn studio closet, gevuld met prachtige jurken, unieke details, of simpele basis stukken of kiezen voor eigen outfits. Tijdens deze Experience zijn er 3 kledingwissels voorzien.

Professionele Haar and Make-up

Jouw op maat gemaakte fotoshoot is inclusief een professionele haar- en make-up styling. Je zal je voelen als een echte V.I.P.! Mijn Make-up team zorgt ervoor dat jij er op je best uitziet.

1 uur empowerende fotosessie

Het is niet jouw job om fotogeniek te zijn! Ik begeleid je volledig doorheen poses en expressies zodat jij er op je best uitziet.  

1 Fine art print

In deze Experience is er 1 print in passe-partout inbegrepen, samen met het bijhorende digitale bestand, of kan je ervoor kiezen om je budget (€ 250) te investeren in een collectie.

Reveal- en bestelsessie

Het moment wanneer je jouw prachtige beelden voor het eerst kan zien, hier kies je je inbegrepen beeld of heb je de kans om bij te kopen.

Neem deel aan deze Experience voor een ongelofelijke boost van zelfvertrouwen!

Meer info of boeken?

Scroll naar boven