Hoe professionele haar- en make-up jouw Fotosessie versterkt!

Hi Gorgeous!

Geloof het of niet, maar jouw haar- en make-up styling is één van de meest belangrijke onderdelen van jouw Experience.

Waarom? Let’s find out!

Haar- en make- up styling is een standaard onderdeel van mijn Experiences en uitgevoerd door een professional voegt het zoveel meerwaarde toe aan jouw fotosessie.

Mijn doel met deze ervaring is om zo veel mogelijk stress en bezorgdheid weg te nemen, en een van de beste manieren om dat te verwezelijken is om een Make-up artist mee op de set te hebben.

Waarom? Je hoeft niet extra vroeg op te staan om je eigen make-up en hairstyling te doen op de dag van jouw Experience, én je moet je ook geen zorgen maken als het toch niet helemaal loopt zoals jij dat wilt / in gedachten had. Mijn artist zal er immers voor zorgen dat je er fantastisch uitziet en je ook zo voelt!

Voorbereiding is super belangrijk voor een succesvolle fotoshoot!

Vaak vinden mensen het idee van gefotografeerd worden een zeer stressvol moment, en willen ze dus vaak ook dat het zo snel mogelijk voorbij is, maar wat als ik je vertel dat de ervaring verlengen,  het nu net leuk en aangenaam kan maken?

Elke stap van het proces, van het initiële kennismakingsgesprek tot aan de reveal afspraak, bestaat er om jou enthousiast te maken om gefotografeerd te worden, en de haar- en make-up styling is daar geen uitzondering in. Het gevoel van verwend te worden en dat er voor je gezorgd word voordat je voor de camera stapt, zal er voor zorgen dat je helemaal rustig word en je niet voelt dat je iets doet wat je zenuwachtig maakt, het voelt meer aan alsof je een dagje naar de wellness bent. .

Wat voegt een professionele haar- en make-up artist toe aan jouw sessie:

ERVARING:

Het is ongelofelijk belangrijk dat mijn artists ervaren zijn in het werken met alle leeftijden, huidskleuren en haar texturen. Zij werken al jaren in de fotografie wereld, en weten perfect wat goed fotografeert, zij kunnen ook makkelijk een wijde variatie in looks creëren van de meest naturel, naar full glam.

PROCES:

Ze zullen je aan het begin van de fotosessie vragen hoe je normaal jouw haar- en make-up draagt, en dan zullen ze een klaar voor de camera look baseren op jouw antwoord. Maar we doen uiteraard niet zomaar iets! Jouw haar-en make-up is volledig op maat van jou! Wil je iets meer avontuurlijker of echt iets helemaal Hollywood waardig, zij hebben de ervaring om een look te creëren die net uit je comfort zone ligt, maar waar toch nog jezelf bent. De artist blijft voor de duur van de volledige sessie voor eventuele touch-ups en 2 complete look switches!  

PERSOONLIJKHEID

De studio is een veilige en positieve plaats, en persoonlijkheid speelt daar een grote rol in! Iedereen in de studio is niet alleen een expert in hun job, maar ook los, sociaal en vriendelijk in omgang. Wij zijn hier om jou te boosten en empoweren door uit deze hele ervaring!

Je haar- en make up laten doen voor een fotoshoot, is zoveel meer dan uiterlijke verschijning, terwijl je in de make-up stoel zit, kom je automatisch ook in de juiste mindset om gefotografeerd te worden. Wanneer je er goed uit ziet, voel je je goed en dat toont zich in fantastische beelden!

Klaar om je eigen waanzinnig krachtige Empowerment Experience te boeken?

Scroll naar boven