Welkom op de studio blog!

Hi Gorgeous!

Welkom op het allereerste blogbericht van Ad Astra – Fotoatelier.

Ik ben zo blij om je hier te mogen verwelkomen!
Via deze blogpagina zal ik inspiratie delen voor jouw ideale Empowerment Experience, veelgestelde vragen beantwoorden, en nog veel meer!

Ik ben Niki, drijvende kracht achter Ad Astra – Fotoatelier, een Boutique fotostudio in Bilzen (Belgisch Limburg), ondertussen reeds 5 jaar gespecialiseerd in unieke zelfvertrouwen boostende portretten, killer headshots en krachtige branding fotoshoots.

Hieronder beantwoord ik alvast enkele van de meest gestelde vragen, over hoe het is om samen te werken met mij en mijn team.

Q: Wat voor fotoshoots bied je aan?
A:  Als een portret fotografe fotografeer ik uiteraard voornamelijk mensen, hieronder vind je enkele van mijn favoriete sessies, maar algemeen is dit verzameld onder de noemer Empowerment Experience, want alles kan tijdens 1 experience, je deelt deze in hoe je dat zelf ziet.
Glam/beauty Portret | Head Shots & Personal Branding | Boudoir | Maternity | Moeder & dochter.          
Elke sessie is volledig op maat gemaakt, hoe jij gefotografeerd wilt worden, hiermee bedoel ik dat geen enkele sessie exact hetzelfde is.

Q: Is haar- en make-up styling inbegrepen?
A: Ja! In elke Empowerment Experience is er haar- en make-up styling voorzien. Ik kies eigenhandig de meest getalenteerde Make-Up artiesten in de buurt uit om samen te werken voor de perfecte looks voor jouw sessie. Ze zijn gespecialiseerd in alle huidtinten en haar texturen en kunnen een volledige reeks looks creëren van natuurlijke make-up tot Hollywood glam.

Q: Fotografeer je enkel in studio?
A: De meeste sessies zullen inderdaad doorgaan in de studio. Hier heb ik immers alles bij de hand om de meest fantastische portretten te maken, ik weet perfect hoe het licht valt op elk uur van de dag én heb dan ook alles bij de hand, om er voor jou de meest wonderlijke ervaring van te maken. Heb je toch een wens of idee waarvoor we toch op locatie moeten, dan is dat zeker en vast bespreekbaar.

Heb je nog vragen, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen, zodat ik deze kan beantwoorden en we je droomshoot kunnen ontwerpen !

Scroll naar boven