‘The Epic Branding Experience’ was the name of my package and epic it was! Niki makes you not only feel super comfortable with yourself, she also has the gift of capturing all your beauty just as you are. It’s the first time ever I was actually really happy with how I looked on pictures. What a mega confidence boost! Thank you Niki!

-Miss L.

Onlangs was ik de gelukkige winnaar van een experience fotoshoot. Na een leuke eerste kennismaking kon Niki, de fotografe, al perfect inschatten waar ik voor openstond. Het was ook een ijsbreker. Het zorgt voor een zekere vertrouwdheid. De dag van de fotoshoot zelf word je gewoon in de watten gelegd. De kleren worden gematcht met de achtergronden, je make-up wordt gedaan en je haren worden gestyled. Dat geeft je, ook al ben je onzeker, al een heel ander gevoel. Voor de camera word je volledig begeleid. Niki haalt het beste uit je boven, met prachtige foto’s als resultaat. Nooit gedacht mij ooit zo te zien. Een prachtige ervaring! Zeker een aanrader!

-Miss M.

Ik ben ontzettend blij met de ervaring die ik had tijdens de fotoshoot bij Ad Astra, The Boss Experience, met Niki als fotograaf. Ik kwam bij haar terecht via een vriendin en volgde haar al op sociale media. Zodra ik hoorde over de Boss Up Experience, maakte ik meteen een afspraak. Met mijn ambitie als toekomstige personal stylist wilde ik branding foto’s, en Niki stelde niet teleur. Vanaf het eerste contact voelde alles heel natuurlijk, en ze stond open voor kleuren, wat voor een stylist essentieel is. Haar persoonlijke touch met muziek en inspirerende quotes zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde, wat resulteerde in prachtige, natuurlijke glimlachfoto’s. Het resultaat overtrof mijn verwachtingen, wat de keuze van de uiteindelijke foto’s des te moeilijker maakte. Niki is absoluut een aanrader! Bedankt voor deze geweldige ervaring.

-Miss G.

Ik zag de portfolio van Niki al lonken naar me. Zo een professionele shoot, dat zou ons ook wel staan. Zeker nu we een tandje willen bijsteken met onze onderneming. En so we did! Ik ben geen poseerder en zeker niet iemand met make-up ambities. Een beetje mascara opsmeren gebeurt al soms met gesmodder dus doe ik het liever niet. Maar Niki denkt aan alles. Boss-up-experience. Halloookes! Dat klopt dus ook he 😉 BOSS UP! We werden onthaald met onze lievelingsmuziek op de achtergrond en jassen die werden opgehangen. Niki had nieuwe achtergronden besteld in onze branding kleuren! We gingen van start en ze hield volledig rekening met mijn zenuwachtig zijn en niet veel make-up willen. Wat ons vooral is bijgebleven is dat ze niet 100 keer per minuut op dit sluiterknop drukt. Véél minder. En dan als je de selectie gaan bekijken, dan gaat dat al heel vlot, want er staan enkel goeie shots op haar fototoestel. Dit getuigt van pure expertise en professionalisme. Daarmee dat ik enkele fotootjes als voorbeeld hier post 🙂 Vanaf nu heb ik een girl-crush op Niki! Dankjewel voor alles! WIJ ZIJN FAN!!!

-Miss S.

Vandaag mijn eerste professionele fotoshoot bij Niki gehad. Ik had altijd een beetje het gevoel dat ik totaal niet fotogeniek ben dus ik wist niet wat te verwachten.

Maar WAUW, ik ben stomverbaasd … nooit gedacht dat ik zulke krachtige beelden van mezelf zou mogen zien.

Buiten mooie fotos en de aangename kennismaking heb ik er een boost aan zelfvertrouwen aan overgehouden.

Dankjewel Niki !

-Miss B.

Toen Niki ‘The Boss Up Experience’ lanceerde heb ik geen seconde getwijfeld om mij in te schrijven.
Ik ben een mentor voor Virtual Assistants en was net van plan een Podcast uit te brengen dus een classy foto kon ik wel gebruiken voor mijn Podcast Launch.
En daarvoor heeft Niki perfect gezorgd.
Ik was niet zenuwachtig voor de shoot, eerder enthousiast want Niki stelt je in een voorafgaand gesprek al volledig op je gemak. Het was zeer fijn om gestyled te worden (haren, make-up). Alles verliep vlot en professioneel. Niki weet duidelijk wat ze doet en ik kan haar zeker aanraden aan iedereen die prachtige foto’s wenst.
Dankjewel Niki voor deze mooie ervaring. Je bent een topper 🔥

-Miss I.

Ad Astra heeft geweldige profiel foto’s afgeleverd voor mijn bedrijf! Professioneel, efficiënt en een oog voor detail. Niki creëerde een ontspannen sfeer tijdens de shoot, wat resulteerde in natuurlijke en authentieke foto’s. Snelle oplevering. Sterk aanbevolen! Dank je wel voor de geweldige ervaring!

-Miss N.

Dankzij mijn nagelstyliste haar enthousiasme over haar empowerment sessie toch even Ad Astra op instagram gaan opzoeken.
Ik was namelijk al even op zoek naar iemand in een bepaalde stijl om een branding sessie te laten doen voor mijn fotografie business.
En daar was Nikki!
Haar stijl sprak me zo hard aan dat ik diezelfde dag nog even een berichtje stuurde voor een kennismakingsgesprek vast te leggen.

Na een hele leuke babbel bij haar thuis en na het zien van de prachtige boxen en portretten dan ook dadelijk besloten om de sessie te boeken!
Nikki stelt je heel erg op je gemak en met haar geweldige stylingskills van haar en make-up tot het samenstellen van outfits, maken het tot een spannende maar rustgevende ervaring!

De sessie zelf was voor mij wel enorm wennen aangezien ik altijd achter de camera sta, maar dankzij Nikki haar poseer tips, tricks, aanstekelijke humor en lach was ook dit geen enkel probleem! We combineerden business shots afwisselend met intiemere portretten.
Nu pas kwam het moeilijke gedeelte namelijk mijn beelden kiezen. Straight uit de camera zagen ze er al ongelofelijk goed uit en ik kon bij bepaalde beelden zelfs niet geloven dat ik dat was. Wauw!
Nikki hielp me heel goed en vlotjes met het kiezen van de beelden dankzij haar kritische kijk.

Van het aftellen naar jou moment met de perfecte voorbereidingsgids tot de laatste babbel en geweldige goodiebag was het een overall top ervaring met een prachtige ziel waar ik nog steeds met een warm hart en afterglow naar terugblik!

Bedankt voor een onvergetelijke dag!

-Miss A.

Ik ben Vicky van De Glundering.
Als perfectionismecoach leer ik jongeren en kinderen hoe ze meer mogen in plaats van moeten.
De lat mag dus wat lager, zoals we zeggen. Die kritische stem blijft vaak sluimerend aanwezig, want ‘mooimaker’ is ook een talent. Hoe vind je daar dan balans in?
Dat had ik zelf ook vaak. Zeker als het ging of gaat over foto’s van mezelf.
Voor het intakegesprek bij Niki voelde ik me heel erg zenuwachtig. Was ik wel goed genoeg, ik ‘pak’ niet op foto en zovoorts. Niki stelde me snel op mijn gemak en bij een koffietje zaten we uiteindelijk fijn te kwebbelen over van alles en nog wat. Door af en toe een gerichte vraag daartussen te gooien, kreeg ze de info die ze nodig had voor de fotoshoot. De dag zelf was ik ook wel zenuwachtig. Zo voor de camera staan, is niets voor mij (dacht ik). Het liefst was ik met mijn halve kleerkast weer naar huis gereden. Omdat ik mezelf ken én omdat ik het mezelf ook wel gunde, belde ik toch aan. Als een krak in haar vak, wist Niki me opnieuw gerust te stellen. Zij gaf me het vertrouwen dat ik zelf niet voelde. Zij wist dat het goed ging komen, net wat ik op dat moment nodig had.
Want ik had géén idee! Het opgemaakt worden, met fijn gesprek, mijn haren netjes in de krul gelegd door vakkundige handen … ik werd stilletjes klaar gemaakt voor de shoot. Ook bij het starten van de shoot was ik best nog zenuwachtig (zoals de eerste foto laat zien) maar door de fijne, subtiele aanwijzingen van Niki, verdwenen de zenuwen.
Ik kan niet zeggen dat ik echt genoten heb van dat uur voor de camera maar het was belange niet zo eng als ik gedacht had. We gingen al babbelend aan de slag zodat mijn aandacht niet helemaal bij die camera was. Houdingen werden aangepast, kleren werden gewisseld en af en toe verdween Niki achter haar fototoestel.
Tijdens de reveal werd ik stil … dat gebeurt me niet vaak. Niki heeft me weten vast te leggen hoe ik ben. Ik herken mezelf, mijn blikken en mijn houding in de foto’s die ze nam. Achteraf bleek het kiezen van de beelden nog het moeilijkste van alles. (Waarin ook weer haar fijne, geduldige, rustbrengende en gestructureerde manier van werken zorgden dat ook dit klusje geklaard werd) Het was een hele fijne ervaring, zeker voor herhaling vatbaar.

-Miss V.

Een fotoshoot bij Niki is een onvergetelijke ervaring.
Je wordt onthaald in huiselijke sfeer met een lach, een drankje en positieve vibes. Alles wordt tot in de puntjes uitgelegd tijdens een intake gesprek zodat je weet wat je kan verwachten en je de locatie al eens bezocht hebt.
Niki neemt jouw onzekerheid om voor de camera te staan snel weg door een gezellige ongedwongen sfeer te creëren waarin je jezelf kan zijn. De shoot zelf is een verwen moment waar ik nog een volledige week van heb lopen stralen en glunderen. Je voelt je op en top vrouw en geniet van de ervaring.

-Miss C.

Het was een ZEER leuke en aangename ervaring!
Zenuwen zijn hier totaal niet nodig. Hele goede begeleiding en tips gekregen.
Merci Niki

-Miss A.

Niki, Staffe madam! 👌🏻
Zo een leuke ervaring, aanrader!
Letterlijk een mooie herinnering om in te kaderen ❤

-Miss C.

Samen met mijn zus en mama een foto shoot gedaan. Super ervaring! We zijn niet snel op ons gemak maar hier zeggen we alle 3 hetzelfde over: Niki heeft haar uiterste best gedaan om ons goed te laten voelen en is hier zeker in geslaagd. De foto’s zijn fantastisch en kan niks negatief bedenken. Heel lief en warm persoon, die echt de tijd voor je neemt. Aanrader!

-Miss E.

Niki verzorgde mijn personal branding shoot en wauw, wat een experience! Ze gaat enorm voorbereid te werk. Zo maakte ze een eigen moodboard nadat ik mijn Pinterestbord met haar deelde.

Ze denkt aan de kleinste details om je een vertrouwd en empowered gevoel te geven. Als zelfs de make-up & hair artist zegt dat ze je ziet genieten, dan weet je dat Niki in haar missie is geslaagd 😉 Ik ben fan! En supergelukkig met de mooie beelden!

-Miss K.

In 1 woord T O P!
Prachtige foto’s, super make-up en haar!
Niki maakt van ‘gewone mensen’ echte modellen! Ik kan jullie echt alleen maar aanraden om een afspraak te maken.

-Miss J.

Een tijdje geleden mochten we de foto’s ontvangen van onze koppel-shoot en wauw, wat zijn we aangenaam verrast! Niki heeft ons (lees: een koppel dat absoluut niet graag in de belangstelling staat) op unieke wijze vast weten te leggen als de individuen en het koppel dat we zijn. Ze stelde ons enorm op ons gemak en wist ons professioneel te begeleiden doorheen heel de shoot. Kortom: een TOP madam!

-Miss H.

Lieve Niki , Vandaag was het mijn reveal.. ik was echt ongelofelijk onder de indruk van je werk, zelfs mijn mama was er compleet stil van geworden.. ik wil je bedanken voor de prachtige foto’s die je gemaakt hebt, gewoon weg voor de prachtige ervaring die ik heb mogen beleven.  Bedankt voor alles!

-Miss J.

Een empowerment experience bij Niki is een geweldige ervaring! Ik kan het iedereen (met een laag zelfbeeld) aanraden. Ik vind het vreselijk om op de foto te gaan en zal niet vlug zeggen dat ik een foto van mezelf mooi vind. Toch wilde ik heel graag eens een fotoshoot gedaan hebben. Opdracht voor de make-up: ik wil er totaal anders uitzien, mezelf niet meer herkennen. Dat is 100% gelukt!
Niki is zo’n spontane, vrolijke vrouw dat mijn zenuwen voor de shoot vanzelf verdwenen. Ze geeft heel duidelijke instructies over welke houding aan te nemen. Ik heb me geen moment ongemakkelijk gevoeld. De fotoshoot alleen was al een geweldig ervaring! Toen het moment van de foto reveal eraan kwam ging ik toch met de nodige zenuwen. Ondanks dat ik alle vertrouwen in Niki als fotograaf heb, had ik toch een beetje schrik dat ik de foto’s van mezelf niet leuk zou vinden. Ook die zorg verdween heel snel. Wat een prachtige foto’s!!! Waar ik blij was als ik er eentje mooi zou vinden, werd het kiezen van de foto’s nog heel moeilijk!
Na de shoot heb ik nog verschillende dagen nagenoten en dat gevoel was er weer na de foto reveal. Dit is echt een boost voor het zelfvertrouwen!

-Miss I.

Scroll naar boven