Words of Love

Samen met mijn zus en mama een foto shoot gedaan. Super ervaring! We zijn niet snel op ons gemak maar hier zeggen we alle 3 hetzelfde over: Niki heeft haar uiterste best gedaan om ons goed te laten voelen en is hier zeker in geslaagd. De foto’s zijn fantastisch en kan niks negatief bedenken. Heel lief en warm persoon, die echt de tijd voor je neemt. Aanrader!

-Miss E.

Niki verzorgde mijn personal branding shoot en wauw, wat een experience! Ze gaat enorm voorbereid te werk. Zo maakte ze een eigen moodboard nadat ik mijn Pinterestbord met haar deelde.

Ze denkt aan de kleinste details om je een vertrouwd en empowered gevoel te geven. Als zelfs de make-up & hair artist zegt dat ze je ziet genieten, dan weet je dat Niki in haar missie is geslaagd 😉 Ik ben fan! En supergelukkig met de mooie beelden!

-Miss K.

In 1 woord T O P!
Prachtige foto’s, super make-up en haar!
Niki maakt van ‘gewone mensen’ echte modellen! Ik kan jullie echt alleen maar aanraden om een afspraak te maken.

-Miss J.

Een tijdje geleden mochten we de foto’s ontvangen van onze koppel-shoot en wauw, wat zijn we aangenaam verrast! Niki heeft ons (lees: een koppel dat absoluut niet graag in de belangstelling staat) op unieke wijze vast weten te leggen als de individuen en het koppel dat we zijn. Ze stelde ons enorm op ons gemak en wist ons professioneel te begeleiden doorheen heel de shoot. Kortom: een TOP madam!

-Miss H.

Lieve Niki , Vandaag was het mijn reveal.. ik was echt ongelofelijk onder de indruk van je werk, zelfs mijn mama was er compleet stil van geworden.. ik wil je bedanken voor de prachtige foto’s die je gemaakt hebt, gewoon weg voor de prachtige ervaring die ik heb mogen beleven.  Bedankt voor alles!

-Miss J.

Een empowerment experience bij Niki is een geweldige ervaring! Ik kan het iedereen (met een laag zelfbeeld) aanraden. Ik vind het vreselijk om op de foto te gaan en zal niet vlug zeggen dat ik een foto van mezelf mooi vind. Toch wilde ik heel graag eens een fotoshoot gedaan hebben. Opdracht voor de make-up: ik wil er totaal anders uitzien, mezelf niet meer herkennen. Dat is 100% gelukt!
Niki is zo’n spontane, vrolijke vrouw dat mijn zenuwen voor de shoot vanzelf verdwenen. Ze geeft heel duidelijke instructies over welke houding aan te nemen. Ik heb me geen moment ongemakkelijk gevoeld. De fotoshoot alleen was al een geweldig ervaring! Toen het moment van de foto reveal eraan kwam ging ik toch met de nodige zenuwen. Ondanks dat ik alle vertrouwen in Niki als fotograaf heb, had ik toch een beetje schrik dat ik de foto’s van mezelf niet leuk zou vinden. Ook die zorg verdween heel snel. Wat een prachtige foto’s!!! Waar ik blij was als ik er eentje mooi zou vinden, werd het kiezen van de foto’s nog heel moeilijk!
Na de shoot heb ik nog verschillende dagen nagenoten en dat gevoel was er weer na de foto reveal. Dit is echt een boost voor het zelfvertrouwen!

-Miss I.

Scroll naar boven